Team

The strength of each member is the team

image00002

Jens

Filmmaker en fotograaf

Achter de fotolens vind je meestal Jens. Door zijn passie en achtergrond in de fotografische wereld is hij onze fotograaf voor elke gelegenheid. Geen opdracht gaat hij uit de weg en wil hij het liefst op de meest originele manieren afwerken.

Verder gaat hij steeds op zoek naar de beste locaties en daardoor heeft hij al een mooi portfolio in het archief waardoor hij de klant ook kan helpen indien er nog geen geschikte locatie gevonden is.

image00003

Glenn

Filmmaker en editor

Drones, camera’s, stabilisators, … Niets is voor Glenn onbekend terrein. Als videomaker kent hij alle knepen van het vak om een video zo origineel en boeiend mogelijk te maken.

Het meedenken en constant streven naar verbeteringen in zijn montagewerk maakt van hem een kei binnen zijn domein. Zijn grote passie (bijna verslaving) voor het editen zorgt ervoor dat wij de video’s op een zeer korte termijn kunnen afleveren aan de klant.

image00001

Yoni

Videograaf en marketeer

Aangezien communicatie een belangrijke troef is binnen een bedrijf zetten we daar hoog op in. Yoni heeft de kennis en ervaring om dit domein volledig op zich te nemen binnen onze organisatie. Hij is dan ook het algemeen aanspreekpunt tijdens opdrachten en bij het eerste kennismakingsgesprek.

Verder is hij de bron van ideeën die hij met alle plezier samen met de klant en teamleden doorspreekt om zo een prachtig geheel neer te zetten op video/foto. Ook is hij de drijvende kracht achter ons social media verhaal.

Tot slot kan het ook zijn dat je hem tegenkomt achter de camera, zo hebben we steeds de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk te filmen/fotograferen en dit maakt ons als team heel flexibel.

error:
Scroll naar top